»
Noutati » Cat dureaza reparatia la cutia de viteza manuala?

Cat dureaza reparatia la cutia de viteza manuala?

Una din cele mai frecvente intrebari puse de clienti este, cat timp necesita reparatia la cutia de viteze. Este o intrebare normala si justificata. Totusi la intrebarea aceasta nu intotdeauna putem raspunde exact, situatiile si necesitatile difera de la caz la caz iar noi trebuie sa ne conformam la situatiile existente.

Reparatia la o cutie de viteza fluctueaza intre 1-5 zile lucratoare asa ca daca aveti noroc si problema nu este grava este posibil ca in ziua respectiva sa aveti deja cutia de viteza reparata si montata. Dupa demontarea si desfacerea cutiei de viteza putem avea o imagine mai clara despre problema, vom vedea ce piese necesita reparatia si putem spune mai precis cand va fi gata.

Noi avem in stoc piese pentru reparatii cutii de viteze manuale de cea mai buna calitate din Germania. Iar, daca nu avem pe stoc piesa de care avem nevoie atunci trebuie sa facem comanda si sa asteptam pana vine.

Astfel, se intampla ca lucrarile se fac paralel pe mai multe cutii de viteze manuale si desi fiecare a fost adus la date diferite ele sunt terminate in functie de problemele pe care le au si de piesele ce trebuie schimbate. Personalul nostru este specializat in reparatii cutii de viteze manuale si trateaza toate cazurile cu aceeasi seriozitate, incercand sa finalizeze reparatia in cel mai scurt timp posibil.