»
Noutati » Motive sa alegi Auto Abdul pentru reparatii cutii de viteze manuale

Motive sa alegi Auto Abdul pentru reparatii cutii de viteze manuale

Suntem singura firma din Romania,  care are o experienta de peste 12 ani in repararea cutiilor viteze manuale si a subansamblelor de transmisie. In centru nostru de reparatii cutii de viteze manuale ne ocupam zilnic doar de acest tip de reparatii, scopul nostru fiind apropierea de perfectiune.

De se sa alegi serviciile nostre de reparatii cutii de viteze manuale?

  1. Standardele inalte de calitate si profesionalismul sunt cartea noastra de vizita. Ne recomanda un portofoliu bogat de clienti satisfacuti, atat din tara cat si din strainatate, alaturi de statutul de partener de incredere.
  2. Piesele folosite la reparatii sunt de calitate superioara, importate din Germania, respectand stardandele TUV. De asemenea personalul nostru calificat si specializat este in masura sa va rezolve orice problema in materie de cutii de viteze manuale si subansamble de transmisie.
  3. Detinem in permanenta un stoc amplu de piese de schimb pentru majoritatea tipurilor de cutii de viteza manuale. Astfel, datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, ne permitem sa executam o reparatie de cutie viteze manuala chiar si intr-o ora, dar nu mai mult de o zi lucratoare.
  4. Daca costurile de reparatie a unei cutii de viteze depasesc valoarea unei cutii de viteze second-hand, oferim clientilor nostri aproape orice tip de cutie de viteze manuala din stocul propriu.
  5. Detinem in permanenta pe stoc peste 100 de cutii de viteze de diferite tipuri si marci auto.
  6. Oferim o garantie de minim 6 luni fara limita de kilometri, in fuctie de lucrarea executata.
Daca aveti intrebari despre reparatii sisteme de transmisie sau probleme legate de cutia de viteze manuala nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitat in Gilau, Ferma nr. 8, Hala nr. 16, judetul Cluj.