»
Automobile

Automobile - Reparatii Cutii de Viteze

Gratie experientei pe care o avem in domeniul intretinerii si reparatiilor cutiilor de viteze manuale, la Auto Abdul, clientii nostri beneficiaza de servicii complete, incepand de la informatii de specialitate in identificarea defectiunilor aparute la cutia de viteze, consultanta in alegerea cele mai optime solutii, oferind servicii de vanzari cutii viteze manuale second hand, reconditionate in service-ul propriu sau reparatii cutii viteze pentru o gama larga de autoutilitare, cu piese originale, fapt ce ne permite sa oferim garantie pentru lucrarile efectuate.
Raparatii Cutii de Viteze Audi

Cutie de viteze Audi

Efectuam reparatii cutii de viteze Audi si oferim servicii de vanzare cutii de viteze reconditionate, pentru inlocuirea celei vechi.


 
Raparatii Cutii Viteze BMW Cluj

Cutie de viteze BMW

Pentru deranjamente si probleme legate de cutia de viteze pentru BMW, oferim servicii de intretinere si reparatii cutii de viteze, la preturi avantajoase.

Raparatii Cutie de Viteze Citroen Jumper Cluj

Citroen Jumper

Realizam servicii de reparatii cutii de viteze Citroen Jumper, cu piese noi, originale.

Service Cutii de Viteze Ford Focus

Ford Focus

Daca ai nevoie sa repari o cutie de viteze Ford Focus, iti stam la dispozitie cu rezolvarea oricarui tip de deranjament. Manopera pentru reparatia cutiei de viteze este de 300,00 RON.

Service Cutii Viteze Ford Galaxy

Ford Galaxy

Cutie de viteze pentru Ford Galaxy in 5+1 trepte, pret cuprins intre 250 si 350 euro, cu 6 luni Garantie. Manopera reparatie cutie viteze pentru Ford Galaxy – 300 RON.

Repar cutie de viteze Ford Transit

Ford Transit

Cutie de viteze pentru Ford Transit in 6+1 trepte, tractiune spate, pret cuprins intre 650 si 750 Euro, cu 6 luni Garantie. Manopera reparatie cutie viteze Ford Transit 300 RON.

Reparam Cutie de Viteze Fiat Ducato

Fiat Ducato

Pentru deranjamente si defectiuni ale cutiei de viteze Fiat Ducato, oferim servicii de reparare sau inlocuire.

Service Reparatii Cutii de Viteze Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter

Oferim servicii de reparatii cutii de viteze Mercedes Sprinter, cu piese noi si originale si la preturi avantajoase.

Service reparatii cutii de viteze Mercedes Vito

Mercedes Vito

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii profesionale de reparatii cutii viteze Mercedes Vito, sau inlocuirea acesteia acolo unde este cazul.

Repar Cutie de Viteze Opel Movano

Opel Movano

Rezolvam orice tip de deranjament pentru cutia de viteze marca Opel Movano, fie ca vorbim de repararea sau de inlocuirea acesteia.

Cutii de Viteze Opel Vivaro Cluj

Opel Vivaro

Daca ai nevoie sa repari sau sa inlocuiesti cutia de viteze pentru un Opel Vivaro, iti stam la dispozitie cu rezolvarea oricarei defectiuni pentru acest model de cutie de viteze.

Cutie de viteze Peugeot Boxer Cluj

Puegeot Boxer

Fie ca vrei sa repari sau sa inlocuiesti cutia de viteze pentru un Peugeot Boxer, te ajutam cu rezolvarea oricarei defectiuni a acesteia.

Repar Cutie de Viteze Renaul Master

Renault Master

Oferim servicii de reparare si inlocuire a cutiei de viteze Renault Master, cu piese auto originale si la preturi avantajoase.

Service cutii viteze Renault Traffic

Renault Traffic

Ai nevoie de ajutor pentru repararea cutiei de viteze Renault Traffic? Iti stam la dispozitie pentru rezolvarea oricarei defectiuni a acesteia sau pentru inlocuirea ei.

Cutie de Viteze Seat Cluj

Cutie de Viteze Seat

Pentru defectiuni sau orice problema aparauta la cutia de viteze Seat, va stam la dispozitie cu rezolvare pentru repararea sau inlocuirea ei.

Cutie de Viteze Skoda

Cutie de Viteze Skoda

Specializati in repararea si reconditionarea cutiilor de viteze, oferim servicii de reparare si inlocuire pentru cutii de viteze Skoda.

Service Cutii Viteze Nissan Inter Star

Nissan Inter Star

Daca ai nevoie sa repari sau sa inlocuiesti cutia de viteze pentru un Nissan Inter Star, iti stam la dispozitie cu rezolvarea oricarui tip de deranjament pentru acest model de cutie de viteze.

Cutii de Viteze Nissan Prima Star

Nissan Prima Star

Oferim servicii de reparare a oricarei defectiuni pentru cutiile de viteza Nissan Prima Star sau de inlocuire a acesteia.

Cutii de Viteza VW T5

VW T5 – 5 viteze

Iti punem la dispozitie servicii de reparatii cutii viteze pentru marca Volkswagen T5 - 5 viteze, dar si servicii de inlocuirea a acestora in service-ul propriu.

Service Cutii Viteze T5 - Reparatii Cutii 6 Viteze

VW T5 – 6 viteze

Pentru orice defectiuni referitoare la cutia de viteza Volkswagen T5 - 6 Viteze, iti stam la dispozitie pentru repararea sau inlocuirea ei.