May 2022

3 avantaje pe care le are cutia de viteze manuala

3 avantaje pe care le are cutia de viteze manuala

Alegerea tipului de cutie de viteze se face in functie de mai multe criterii importante care trebuie cunoscute foarte bine inainte de a cumpara o masina. Deoarece achizitionarea unui autoturism presupune costuri mari, acest lucru nu se realizeaza in graba si se face luand in calcul o gramada de aspecte precum anul fabricatiei, pretul de cumparare sau daca autoturismul a fost intretinut si bine ingrijit.

Compania noastra va prezinta avantajele pe care le prezinta cutia de viteze manuala:
  1. Consum redus de combustibil
Un avantaj extrem de important al masinilor ce au cutii de viteze manuale il reprezinta faptul ca astfel de autoturisme inregistreaza un consum redus de combustibil, aspect extrem de important pentru toti soferii, mai ales in conditiile in care preturil combustibilului creste in mod constant.
 
  1. Pretul mic de achizite al masinii
De obicei, masinile ce au cutii de viteze manuale sunt mai ieftine decat cele cu cutie automata, lucru important ce trebuie luat in calcul atunci cand doriti achizitionarea unei masini noi si cand nu doriti sa cheltuiti prea mult.
 
  1. Costuri mici de reparatii si intretinere
Mecanicii auto sustin faptul ca pentru reparatii cutii viteze manuale costurile sunt mult mai mici si piele de schimb mult mai ieftine deoarece acestea se efectueaza mult mai usor, lucru care face ca o masina ce are cutie de viteze manuala sa implice costuri mai mici si pentru intretinere. Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙