DESPRE
AUTO ABDUL CLUJ

Auto Abdul Cluj

La Auto Abdul ne ocupam zilnic de reparatii cutii de viteze, scopul nostru fiind apropierea de perfectiune.

Auto Abdul Cluj
Auto Abdul Cluj

Standardele inalte de calitate si profesionalism sunt cartea noastra de vizita. Ne recomanda un portofoliu bogat de clienti satisfacuti, atat din tara cat si din strainatate, alaturi de statutul de partener de incredere.

Piesele pe care le oferim sunt originale si sunt importate din Germania, Italia, Franta, respectand stardandele TUV, iar personalul nostru calificat si specializat este in masura sa va rezolve orice problema in materie de cutii de viteze manuale si subansamble de transmisie.

Deoarece detinem in permanenta un stoc amplu de piese de schimb pentru majoritatea tipurilor de cutii de viteza manuale si datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, ne permitem sa executam o reparatie cutie viteze chiar si intr-o ora, dar nu mai mult de o zi lucratoare!

Daca costurile de reparatie a unei cutii de viteze depasesc valoarea unei cutii de viteze second-hand, putem sa oferim clientilor nostri aproape orice tip de cutie de viteze manuala din stoc propriu. Detinem in permanenta pe stoc peste 100 de cutii de viteze de diferite tipuri si marci auto.

In functie de lucrarea executata la o cutie de viteze sau subansamblu de transmisie, oferim garantie de minim 6 luni fara limita de kilometri.

Va raspundem cu placere la intrebari despre cutii de viteze manuale si facem constatari fara a implica costuri!

Auto Abdul Cluj


Singurul punct de lucru, unde ne desfasuram activitatea se afla in Gilau, Ferma nr. 8, Hala nr. 16, judetul Cluj.

Nu raspundem pentru lucrarile efectuate de toti incepatorii, care se dau specialisti!

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙