May 2022

Cum alegem firma pentru reparatii cutii de viteze?

Cum alegem firma pentru reparatii cutii de viteze?

Defectarea cutiei de viteze este inevitabila, chiar si atunci cand conducem preventiv si avem cat mai multa grija de masina noastra. Pentru a schimba cutia de viteza defecta, este important sa alegem firma potrivita pentru reparatii si sa optam pentru ceea ce se potriveste cel mai bine cu nevoile noastre.

Compania Auto Abdul va prezinta cateva criterii esentiale pentru a alege in mod corect o firma buna care sa efectueze reparatii pentru cutiile de viteze:
-alegerea firmelor care ofera servicii de reparatii de calitate superioara este unul dintre criteriile principale dupa care trebuie sa va ghidati, pentru a nu plati inutil aceste servicii sau pentru a nu investi mai mult decat este necesar.
Lucrarile efectuate de catre compania noastra sunt executate la standarde inalte de calitate, respectand standardele TUV si utilizand piese de calitate importate din Germania. Detinem in permanenta pe stoc peste 100 de cutii de viteze de diferite tipuri si marci auto, iar in functie de lucrarea executata la o cutie de viteze sau subansamblu de transmisie, oferim garantie de minim 6 luni fara limita de kilometri.
 
-un aspect esential ce trebuie respectat este alegerea firmei in functie de experienta vasta in domeniu, deoarece astfel va asigurati ca reparatia va fi executata in mod corect.
Firma noastra are o experienta de peste 12 ani in acest domeniu si este specializata in reparatii cutii de viteze manuale si subansamble de transmisie. Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, ne permitem sa executam o reparatie cutie viteze chiar si intr-o ora, dar nu mai mult de o zi lucratoare!
 
-un personal calificat si specilizat este un alt aspect ce trebuie luat in calcul, deoarece este necesat ca echipa care realizeaza reparatiile sa ofere certitudinea ca reparatiile se vor efectua in mod corect, in cel mai scurt timp posibil.
Echipa de la Auto Abdul se caracterizeaza prin professionalism si este mereu pregatita pentru a rezolva orice problema pe care o intampinati.


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙